Enviar correu electrònicEnviar correu electrònic
Email copied
Menu
Menu

Escola Bressol Xerric Xerrac Les Franqueses y Granollers

Escriu-nos On som

Escola infantil a Les Franqueses i Granollers

chat Whatsapptelèfoncom arribar-hi

+Info

sobre nosaltres

A l'Escola Bressol Xerric Xerrac sabem com n'és, d'important, per a uns pares tenir la tranquil·litat que el seu fill està a les millors mans.

Per aquest motiu, a la nostra escola disposem d'unes instal·lacions creades especialment per cobrir les necessitats dels més petits.

Disposem de cuina i menjador propis, oferim als nostres nens i nenes menús elaborats per especialistes en salut infantil i controlats pel Departament de Sanitat. Respectem possibles canvis en l'alimentació dels alumnes, dietes especials, intoleràncies, etc.

Hem aconseguit crear un espai ric i estimulant, amb un ambient afectiu en el qual potenciarem l'autonomia i la llibertat; on es tenen en compte les característiques individuals de cada nen o nena i on aquestes són una pauta i un enriquiment per al treballs dels educadors i les educadores.

Fem activitats i jocs que provoquen el descobriment de l'entorn natural, social i cultural, responent a les necessitats bàsiques, tant biològiques com psicològiques, de caràcter afectiu i lúdic.

Treballem dia a dia posant tot el nostre afany, amor i passió en el que fem. Creem un vincle estret amb les famílies, la qual cosa ens permet de conèixer el nen o la nena i les seves inquietuds, capacitats i limitacions. D'aquesta forma, ens adaptem al seu ritme d'aprenentatge, que sempre és únic i particular .

Posa't en contacte amb nosaltres: l'educació és el millor que et podem oferir.


Llegir mésLlegir menys

Ubicació

On somOn som
Carrer de la Serra, 46 Les Franqueses del Vallès 08520 Corró d'Avall Barcelona
Carrer de la Serra, 46 Les Franqueses del Vallès 08520 Corró d'Avall Barcelona
Carrer Esteve Gilabert Bruniquer, 5-7 08402 Granollers Barcelona
Carrer Esteve Gilabert Bruniquer, 5-7 08402 Granollers Barcelona
feu clic per a copiar el mailemail copied